Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

En grönare, skönare stil

Storstad eller småstad? Det vore lite som att välja: svart eller vitt? Jättedumt. När man kan få allt på en gång genom att sätta sköna Gröndalsny­anser på tillvaron. Men inget ny­tt under solen, Gröndal är ju redan en av Stockholms mest omtyckta förstäder. Det som däremot är ny­tt är att vi bygger 40 ny­a lägenheter, försiktigt insmugna i grönskan, nästan som om ingenting hade hänt. På insidan varsamt hanterade ljusa och livsbejakande kvadratmetrar. På utsidan en välbyggd, gedigen granne med en självklar plats i den redan uppbyggda gemenskapen.

Vad händer i Grönskan?

Grönskan har precis produktionsstartat. Vi planerar även för att öppna en säljlokal i området och ser fram emot att ta emot dig på ytterligare en säljstart efter sommaren. Anmäl ditt intresse så du inte missar något viktigt!

Nästa säljstart planeras efter sommaren 2024.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 40 st om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt fjärde kvartalet 2025
Status Till salu
Svanenmärkt Ja


Nästa säljstart planeras efter sommaren 2024

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet


Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inrednings­val 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Aktuellt om Grönskan

Kommande bostäder

Klicka in i väljaren för att se kommande bostäder

Arkitektens ord

MARIA VIDEGÅRD PÅ BERGKRANTZ ARKITEKTUR

Flerbostadshuset Grönskan består av fem till sex lägenheter
per våningsplan i nio våningar med ett underliggande garage. Kvarteret ligger mellan två gröna höjder - Mastparken och Mörtviksparken - som sträcker sig mellan Ekensberg och Gröndal. Närhet till parker och grönområden ger goda möjligheter till rekreation och lek.

Läs mer

Konceptet är att både volym, byggnadshöjd och fasadmaterial ska harmoniera med de närmaste 50-talsgrannarna och återkopplar till smalhusstadens strama, rena uttryck samtidigt som formspråket är samtida. Arkitekturen karaktäriseras av hög kvalité, gedigna material och omsorgsfulla detaljer.

Förgårdsmarken mot Gröndalsvägen i söder är plan och utformas för att skapa en öppen, välkomnande och grön entréplats med träd mot gatan. I norr ansluter kvarteret till en skogbeväxt kulle.

Bostadsgården är utformad i två nivåer. Den lägre delen möter gatan med plats för bostadsentré, entré till cykelrum, miljörum och en cykelparkering utomhus. Den låga muren längs gatan avgränsar entrén och ger platsen en privat karaktär. Likt omgivande bebyggelse vänder sig volymens gavel mot gatan och garaget breder ut sig vinkelrätt mot bostadskroppens långsida.

Terrassen på östra och västra sidan av huset ansluter naturligt till befintlig mark i norr och utformas för att geplats för lek och vila. Bostadsgården utformas med generösa inslag av planteringar. Med hjälp av dessa kan även avledning och fördröjning av fastighetens dagvatten samordnas till gagn för träd och buskars tillväxt.

Kom in i Grönskan

I ett uppvuxet kvarter i en av Stockholms mysigaste förorter kommer ett ny­tt hus att smyga sig in i den gamla 40-och 50-bebyggelsen. Det blir fyrtio ny­a bostäder, allt från smarta ettor till familjevänliga femmor. Alla med egen balkong eller uteplats och fint läge med bara ett par hundra meter till Mälaren och Mörtviken, femtio till närmaste buss och sjuhundra till tvärbanan.

Kvarteret ligger mellan två gröna höjder, Mastparken och Mörtviksparken, och närheten till både grönområden och vatten ger fina möjligheter till rekreation och lek.

En moodboard för Besqab Design 2024/25

Besqab Design 2024/25

Stilen för Besqab Design 2024/25 är tidlös, med inspiration från rådande trender. Färgpaletten är klassisk och går i mjuka, neutrala toner med samtida accenter. Konceptet är omsorgsfullt framtaget av vårt designteam, med utgångspunkt för allt som ett äkta Besqabhem ska erbjuda. 

Besqab Design 2024/25

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Illustrationsbilder

Rikligt ljusflöde i vardagsrum med fönster åt två olika väderstreck och utgång till balkong

I det uppvuxna kvarteret kommer ett ny­­tt hus att smyga sig in i den gamla 40-och 50-talsbebyggelsen

Kvadratsmarta bostäder, i Grönskan finns utmärkt planerade 1:or, 3:or, 4:or och 5:or med genomtänka möbleringslösningar och förvaringsplatser

Uppvuxet område inbäddat i grönska och överraskande nära till vattnet

Balkongen utgör en naturlig koppling till de omgivande gröna omgivningarna. Alla har en, vissa har två.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp
Joakim Bogeling, Erik Olsson

Joakim Bogeling, Erik Olsson

070-481 26 81 | joakim.bogeling@erikolsson.se

Visning

Vad roligt att du vill komma på visning.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid, välkommen!

Restider

I närheten