Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab. 

Läs mer

Vad händer i projektet just nu?

2024-04-09

Produktionsstart

Våren och dess grönska står för dörren, som vi längtat! Och i samband med detta har vi passande nog glädjen att meddela att vårt bostadsprojekt Grönskan med dess 40 lägenheter har produktionsstartats.

De inledande markarbetena påbörjas under våren och till sensommaren planeras nästa säljstart.

2024-01-30

Godkänt bygglov

Glädjande besked i Grönskan; vi har nu ett godkänt bygglov, så vi fortsätter förbereda för att kunna starta byggnationen. Vi planerar även för att öppna en säljlokal i området och ser fram emot att ta emot er på ytterligare en säljstart efter sommaren. Anmäl ditt intresse, så får du löpande information om bostäderna i Grönskan och inbjudan till den planerade säljstarten.

Läs mer

2023-06-28

Säljstart av Grönskan

2023-06-28 Säljstart av Grönskan Den 8 juni hade vi säljstart av Grönskan och då hade vi många intressenter på plats. Till vår stora glädje var det flera intressenter som valde att boka en lägenhet i Grönskan. Nu planerar vi för "Säljstart - etapp 2" i augusti. Har du inte gjort en intresseanmälan för Grönskan ännu? Gör det direkt så missar du inte att få en inbjudan till säljstarten den 17/8.

Läs mer

2023-03-17

Detaljplanen har vunnit laga kraft!

Vi är glada att vi kan berätta att detaljplanen för Gröndal är antagen.

Läs mer

Det betyder att vi fortsätter mot säljstart med full fart framåt. Just nu håller vi på att förbereda alla bilder och annat material som vi behöver för att kunna visa hur allt kommer att se ut i detalj. Om du har anmält dig som intressent kommer du att få en inbjudan till säljstarten via e-post. Har du frågor innan dess är du alltid välkommen att höra av dig till oss!