Solna

Solna Estrad

Kom närmare – i linje med Råsunda och Vasastan

I Solna Centrums senaste kvarter bygger vi fyra ny­a bostadshus - och först ut är Solna Estrad. I Solna Estrad finns 51 bostadsrätter om 1–5rum och kök och 11 Besqab-pluslägenheter. Här bor du i ett centrumnära läge, med fri utsikt över Solnavägens ny­a alléprydda stadsgata som binder samman gamla Råsunda i norr med ny­a Hagastaden i söder.

Projektet är slutsålt.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt tredje kvartalet 2023
Status Slutsålt

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Solna Estrad Plus

I kvarteret Solna Estrad finns även Besqab Plus-lägenheter - bostäder som har lite mer av allt. Här hittar du dem.

Solna Estrad Plus

Ny­a Solna Centrum

Ovanpå det befintliga parkeringsgaraget vid Solna Centrum kommer fyra ny­a hus att byggas. Tillsammans med våra ny­a bostäder kommer centrumet att få en mer stadsmässig känsla, med ökad tillgänglighet och trygghet. Hela Solnavägen kommer att utvecklas till en tät stadsgata kantad med bostäder, butiker och restauranger. Vårt ny­a kvarter kommer att smälta ihop fint med den äldre bebyggelsen kring Solna Centrum.

Allt du behöver på nära håll

I närområdet finns alla tänkbara kommunikationer. Du når hela Storstockholm med antingen buss, tunnelbana, tvärbana eller pendeltåg. Och det centrumnära läget gör att du när som helst kan promenera till caféer, restauranger och butiker.

Skolor, förskolor och grönområden

I närområdet finns det ett 20-tal olika skolor för alla åldrar. Spanska skolan, Skytteholmsskolan och Agila Institutet VUX - för att nämna ett par.

Grönområden

Bakom centrumbyggnaderna ligger Skytteholmsfältet. Där finns lekplatser, en idrottsplats, hundrastgård och mitt i parken ligger det mycket omtyckta cafeét Nina i Parken. Om du någon dag skulle ha extra mycket spring i benen tar du dig, längs med Hagagatan, till Koppartälten i Hagaparken på cirka 25 min.

Letar du efter en lokal för egen verksamhet?

I Solna Centrum har vi flera lediga lokaler tillgängliga för uthyrning.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer

Våra inrednings­linjer

I Solna Estrad finns två olika inrednings­linjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten