Inflyttningsklart i Solna Parad

Längs med vägen som binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder växer ett ny­tt, gemytligt kvarter upp. Som en oas mitt i händelsernas centrum hittar du Solna Parad. Här bor du som vill ha nära till precis allt.

Det bästa med Solna Parad

  • Mitt i myllret – Här bor du på lugna våningar precis ovan paradgatan. Med egen balkong eller uteplats och gemensam innergård.

  • Upphöjd innergård - Den gemensamma innergården blir en upphöjd samlingsplats under bar himmel. 
  • Nära till allt – Innerstad, ytterstad och Uppsala. Oavsett var du spenderar dina arbetsdagar är det lätt att sig dit. I närbelägna Solna C hoppar du på buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg.  

  • Något för alla – Läget mellan fartfylld galleria och joggarvänlig slottspark, ovanför snabbköp och apotek, ett stenkast från idrottshallar och skola löser de allra klurigaste av vardagspussel.

Vanliga frågor om våra bostäder i Solna Parad:

Garageplats

Brf Solna Parad hyr parkeringsplatser i centrumgaraget i Solna Centrum. Endast en hissfärd från lägenhetsdörren.

Ingår i månadsavgiften

I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten samt bostadsrättstillägg. Hushållselen och varmvatten betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. 

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma innergård är upphöjd över gatan och nås enbart från trapphuset. På gården finns sittplatser, sandlåda, lekredskap, cykelställ och växtplanteringar. Vintertid finns möjlighet till cykelförvaring i gemensamt utrymme på vinden.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Miljöcertifierad enligt Svanen

Du kan inte bara flytta in med gott samvete, du kan också göra det med bättre bolån. För att uppmuntra ett mer miljövänligt boende erbjuder bankerna avdrag på ditt bolån för miljöcertifierade bostäder.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer