Stortorp

Smultronstället

SLUTSÅLT

Alldeles intill Drevvikens strand - granne med Trångsund och med Farsta på shoppingnära avstånd - finns ett smultronställe. En väl dold liten hemlighet ett stenkast från vatten och bad, och bara en halvtimme med tunnelbana eller pendeltåg från centralen.

Läs mer om området

Platsen heter Stortorp och var från början ett gods i Huddinge socken. Idag är det ett kuperat och varierat villaområde som vuxit upp sedan godsets ägor styckades upp på 1920-talet. Här finns stora hus och små stugor, gamla villor och snart nitton ny­byggda rad- och parhus mitt i den uppvuxna villastaden.

Området runtomkring Stortorp är i ett expansivt skede. Här planeras för flera ny­a bostadsområden med flerfamiljshus och ny­a parker, skolor och förskolor. Men de här husen ligger i en egen glänta, införlivad i den gamla villastaden, men med allt det ny­a på gång- och cykelavstånd.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Villa
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 19 om 5 - 7 rok
Arkitekt Ettelva Arkitekter
Inflyttning Från andra kvartalet 2022
Status Slutsålt

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Filmen som avslöjar hemligheten

Vi har kallat det här projektet för Smultronstället för att det har ett fantastiskt läge, som samtidigt är lite "hemligt" för många. Här visar vi mer av platsen, husen och det sjönära läget.

Rad- och parhus i uppvuxen miljö

Vårt ny­a smultronställe består av 13 radhus och 6 parhus, alla med trädgård eller uteplats både på fram- och baksida. Det här lilla området kommer att smälta väl in i sin omgivning. Marken är kuperad och följer den intilliggande ”Branta backen”. Husen har två, alternativt tre våningar, stadsradhusen får fina entréer mot gatan och hela området kommer att omges av natur och planterade häckar.

Planerat för gårdsliv

Parhus eller stadsradhus, oavsett vad du föredrar vågar vi gissa att en egen uteplats står högt på önskelistan. Frukost en sommarmorgon, korvgrillning på jullovet - och allt däremellan.

Kommunikationer och service

Från Stortorp har du nära både till service och kommunikation i flera olika riktningar. Det är 1,5 kilmeter till Farsta Strands t-bana och pendeltågsstation. Farsta Centrum, som har både tunnelbanestation och ett stort shopping-, service- och restaurangutbud ligger bara tre kilometer bort. Och i Trångsund Centrum, som ligger knappt 2 kilometer bort, finns apotek, butiker och flera restauranger.

Våra inrednings­linjer

I Smultronstället finns två olika inrednings­linjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten