Se livet från den ljusa sidan. Varje dag.

Livet går upp och ner för oss alla. Men nog känns dalarna lite härligare med skärgården precis utanför dörren och utblick över Vaxholmsfjärden till morgonkaffet. Bostäderna i Norrbergets kvarter Utsikten har fått det bästa av allt: en spektakulär utsikt, ljusa och luftigt planerade ytor samt våra finaste materialval och inredning. Välkommen hem till Utsikten.

Just nu i Utsikten

Vi har ny­ligen haft säljstart av den första etappen i Utsikten och mäklaren bearbetar de köpanmälningar som kommit in. Men vi planerar att ha ännu en säljstart. I vår digitala lägenhetsväljare på nedan kan du titta på vilka lägenheter som är kommande inom projektet. Anmäl ditt intresse för löpande information!

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 30 st om 3 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt 2026
Status Till salu
Svanenmärkt Ja

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inrednings­val 4
Inflyttning 5

Bostäder

Lägenheter i hus 1 har lägenhetsnummer som börjar med 31
Lägenheter i hus 2 har lägenhetsnummer som börjar med 32

Nummer Våning Antal rum Storlek Pris Avgift Status
31-1101 1 4 rok 98 kvm 8 495 000 kr 6 639 kr Till salu
31-1102 1 3 rok 79 kvm 5 095 000 kr 5 555 kr Till salu
32-1102 1 4 rok 98 kvm 7 295 000 kr 6 639 kr Till salu
32-1302 3 4 rok 98 kvm 7 995 000 kr 6 639 kr Till salu
31-1001 0 3 rok 73 kvm     Bokad
31-1201 2 4 rok 98 kvm     Bokad
31-1202 2 3 rok 79 kvm     Bokad
31-1301 3 5 rok 146 kvm     Bokad
32-1001 0 3 rok 82 kvm     Bokad
32-1101 1 3 rok 79 kvm     Bokad

Skärgården är en del av vardagen

Du kan bada nästan var som helst och många har egen båt i någon av hamnarna. Det brukar inte vara svårt att få båtplats, även om det kan ta något år att hitta en vid sin favoritbrygga.

Men fördelarna med den lilla staden är så många fler. I Vaxholm finns allt du behöver på cykelavstånd. Från Norrberget är det inte långt att gå till mataffären, bion, apoteket eller till någon av alla restauranger och butiker i stadskärnan. Det är så enkelt att de flesta väljer att gå eller cykla. Och en promenad till affären kan mycket väl sluta med en fika med en vän du mött på vägen.

Tidlös design från början 

Utsiktens inredning erbjuder, precis som allt annat för dessa bostäder, lite mer av allt. Inredningen är handplockad av vårt designteam, med utgångspunkt för hur bokänslan i våra allra finaste hem ska upplevas. Materialval, färger och design är omsorgsfullt framtagna för att bejaka känslan av luft, rymd och hav.

Läs mer

Arkitekternas ord

Utsikten ligger högt på klipporna ovanför Vaxholmsfjärden. Vår vision är att man ska ana vattnets glitter ända in i bostaden om man bor i Utsikten. Ledorden har varit öppenhet, ljus och utsikt.

Läs hela arkitekternas ord

Utsikten ligger högt på klipporna ovanför Vaxolmsfjärden. Vår vision är att man ska ana vattnets glitter ända in i bostaden om man bor i Utsikten. Ledorden har varit öppenhet, ljus och utsikt.

Utsikten består av fyra hus som står parvis och delar en mellanliggande grön och lummig entrégård. Marklägenheterna har en privata uteplatser. Lägenheterna högre upp har stora balkonger, många med utsikt över vattnet.

Byggnaderna är klädda med fasadpanel av trä och fint bearbetade detaljer där slät panel varieras med locklister eller fina fönster- och dörromfattningar som ger fasaden struktur och liv. Färgsättningen är genomgående ljus. De två västra husen är elegant varmgråa med ockragula accenter, de två mot öster är lindblomsgröna med accenter i engelskt rött.

Bostäderna är öppna och ljusa med fönster i minst tre väderstreck. Planlösningarna är gjorda med kök, matplats och vardagsrum i ett sammanhang. Från de generösa sällskapsrummen och från balkonger och uteplatser kan man njuta av vyerna mot vattnet oavsett väder.

Linda Saarnak och Katrin Muschter

ETTELVA Arkitekter

 

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2023” för tredje året i rad!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Utsikten är en del av Norrberget

Vi älskar livet i skärgården. Åtminstone när det är i Vaxholm. Och i synnerhet när det är på Norrberget. Här bor du högt upp på klipporna med utsikt över Vaxholmsfjärden och med promenadavstånd till allt vad Vaxholm erbjuder; mataffären, stadskärnans butiker och restauranger, bageriet, skolan, bussen och båthamnen.

Läs mer om Norrberget

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om våra projekt.

Tack för din intresseanmälan!

Du är nu anmäld till projektet och kommer att bli inbjuden till den kommande säljstarten.

Om du vill kan du även komplettera med nedanstående frågor. 
 

Boyta + antal rum
Bostadstyp
Michelle Thöming, Mäklarhuset i Vaxholm

Michelle Thöming, Mäklarhuset i Vaxholm

076-858 53 94 | michelle.thoming@maklarhuset.se

Visning

Vad roligt att du vill komma på visning.
Kontakta ansvarig mäklare för att boka en tid, välkommen!

Restider

I närheten