Visning Söndag 1/10 Kl 10:00-11:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 146 om 1 - 6 rok
Arkitekt Kjellander Sjöberg
Inflyttning Etappvis med start 2022 fram till hösten 2023
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Bostadsrätter

Sortera efter:

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Läs mer

Nacka strand Fabriken

Fabriken blir med sina 15 våningar det högsta huset i Nacka strand - här bor du med utsikt från hav till stad.
Nacka strand Fabriken

Nära till naturen, havet, skärgården

I Nacka strand bor du sjönära stan med en perfekt blandning av sött och salt. Bara några hundra meter från porten tar du enkelt färja till både Djurgården och centrala Stockholm. Fjäderholmarna som är ett mycket populärt sommarresmål tar du dig till på cirka en kvart. Därifrån når du sedan hela Stockholms skärgård. I övrigt är busstrafiken väl utbyggd och inom några år finns även tunnelbana här. Att kunna låta bilen stå och istället börja varje dag till sjöss är något som många drömmer om. För dig som bor i Nacka strand blir drömmen verklighet.

Allt du kan önska bara en promenad bort

Längst strandpromenaden hittar du mysiga uteserveringar, restauranger och platser för aktiviteter. Beroende på humör finns glass- eller champagnebar, och möjligheter till saker som spa, fiske, boule och paddel. Runt det lilla torget i Nacka strand hittar du trivsamma små butiker och när du känner för ett ännu större utbud, ligger Nacka Forum en kort promenad bort.

Grönt och skönt på hemmaplan

Även om du har nära till både hav och natur är närhet till gröna oaser på hemmaplan något som vi vet att de allra flesta värdesätter allra mest. Att kunna grilla eller njuta av en god frukost under bar himmel är exempel på guldkorn som gör vardagen lite extra njutbar. Därför har vi varit generösa med gröna andningshål när vi planerat Nacka strand. Magasinet och Verkstaden har varsin inredd takterrass som rymmer många sällskap. Och det finns också en innergård med gemensamma ytor för lek och umgänge.

Upplev Besqab-känslan i vår visningslägenhet

Välkommen på ett besök i vår visningslägenhet och ta del av Besqab-känslan i en redan färdig bostad och få en glimt av livet i Nacka strand. Här kan du titta på projektmodell, inspireras av våra inredningslinjer och ställa frågor om projektet. Kontakta ansvarig mäklare för att boka ett besök. Visningslägenheten finns på Augustendalsvägen 4D.
Hitta hit

Våra inredningslinjer

I Nacka strand finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Emma Bivstedt, HusmanHagberg
Anders Tamm, HusmanHagberg

Visning av Nacka strand, Nacka

Söndag 1/10 10:00-11:00

Vi ses i visningslägenheten i brf Fabriken (lgh 18-0801). Gå in på gården via gången bredvid Lokomobilvägen 2G, följ skyltning.

Restider

I närheten