Projektbeskrivning

Pris 2 195 000 - 8 295 000 kr
Avgift 2 264 - 5 441 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 146 om 1 - 6 rok
Arkitekt Kjellander Sjöberg
Inflyttning Brf Verkstaden, prel från Q4 2022. Brf Magasinet, prel från Q2 2023
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Nacka Strand Fabriken

Nu ligger lägenheterna i det högsta huset i Nacka Strand ute till försäljning. Anmäl ditt intresse här för att få inbjudan till säljstarten som pågår för fullt!
Nacka Strand Fabriken

Våra inredningslinjer

I Årsta Ljuva finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Välkommen till vårt showroom

Kom in och titta på projektmodellen, ställ frågor och hämta material. Automobilgatan/Augustendalstorget, i Nacka Strandsmässans lokaler tel 070-434 99 19

Välkommen in på digital rundvandring

Naturen, havet och skärgården

I Nacka Strand bor du inte bara nära Stockholms innerstad. Närheten till naturen, havet och skärgården gör sig ständigt påmind. Går du bara ett par hundra meter ner till båthållplatsen och hoppar på båten kommer du till Djurgården på cirka fem minuter och centrala Stockholm på drygt tjugo. Fjäderholmarna som är ett mycket populärt sommarresmål tar du dig till på en kvart. Därifrån når du sedan hela Stockholms skärgård.

Det lilla torget i centrum

Du som bor i Nacka Strand kommer snart att upptäcka att det finns många småbutiker runt det lilla torget i centrum. Där hittar du bageriet, blomsteraffären, kemtvätten, frisören, banken, kiosken, gymmet och SPAet.

I Nacka Strand hittar du dessutom många platser för kon-ferenser, luncher, möten och AWs. Hotell J, Restaurang J, Tornvillan, Fabrikörsvillan och Nacka Strandsmässan – för att nämna ett par. Skulle du trots allt sakna något är det bara en kort promenad till Nacka Forum, med 150 butiker. Och om du någon gång skulle tröttna på att laga mat hemma, kan du ta en kortare promenad ner till någon av de lokala restaurangerna. Eller varför inte en middag ute på Fjäderholmarna? Dit kommer du med båt på bara 15 min.

Att leva och bo i Nacka Strand

Carin Dahlberg, Museipedagog på Skansen

"Det bästa med att bo här är närheten till naturen, utsikten, ljuset, vattnet, skärgården där vi ofta är med vår båt som ligger i en båtklubb nära oss. En vanlig onsdag tar vi båten över till Blockhusudden och cyklar eller promenerar till jobbet. Sen när vi kommer hem kan vi sätta oss på altanen och titta ut över Djurgården, kanske äta middag där ute. Har jag inte motionerat till jobbet joggar jag ner till utegymmet i Nyckelviken. Eller går och handlar i Forum eller på Ica Maxi. Allt är nära här."

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för projektet får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Emma Bivstedt, HusmanHagberg
Tomas Eriksson, HusmanHagberg

Visning av Nacka strand, Nacka

Tisdag 7/12 16:00-18:00

Välkommen till vårt showroom vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget.

Restider

I närheten