Projektbeskrivning

Pris 1 645 000 - 6 795 000 kr
Avgift 2 128 - 5 227 kr
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 200 om 1 - 5 rok
Arkitekt Kjellander Sjöberg
Inflyttning Preliminärt från andra kvartalet 2022
Status Pågående

Trygg BRF

Trygg BRF – eller Trygg Bostadsrättsmarknad i Sverige som är det långa namnet – är en kvalitetsmärkning gemensamt utvecklad av svenska bostadsutvecklare. Syftet är att göra det lätt att jämföra och utvärdera olika föreningar och bostadsprojekt, så att det blir så enkelt som möjligt för bostadsköpare att göra en trygg affär.
Trygg BRF
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Välkommen till vårt showroom

Kom in och titta på projektmodellen, ställ frågor och hämta material.
Öppet tisdagar kl 16-18
Automobilgatan/Augustendalstorget, i Nacka Strandsmässans lokaler.
tel 070-434 99 19

Välkommen in på digital rundvandring

Naturen, havet och skärgården

I Nacka Strand bor du inte bara nära Stockholms innerstad. Närheten till naturen, havet och skärgården gör sig ständigt påmind. Går du bara ett par hundra meter ner till båthållplatsen och hoppar på båten kommer du till Djurgården på cirka fem minuter och centrala Stockholm på drygt tjugo. Fjäderholmarna som är ett mycket populärt sommarresmål tar du dig till på en kvart. Därifrån når du sedan hela Stockholms skärgård.

Det lilla torget i centrum

Du som bor i Nacka Strand kommer snart att upptäcka att det finns många småbutiker runt det lilla torget i centrum. Där hittar du bageriet, blomsteraffären, kemtvätten, frisören, banken, kiosken, gymmet och SPAet.

I Nacka Strand hittar du dessutom många platser för kon-ferenser, luncher, möten och AWs. Hotell J, Restaurang J, Tornvillan, Fabrikörsvillan och Nacka Strandsmässan – för att nämna ett par. Skulle du trots allt sakna något är det bara en kort promenad till Nacka Forum, med 150 butiker. Och om du någon gång skulle tröttna på att laga mat hemma, kan du ta en kortare promenad ner till någon av de lokala restaurangerna. Eller varför inte en middag ute på Fjäderholmarna? Dit kommer du med båt på bara 15 min.

Att leva och bo i Nacka Strand

Carin Dahlberg, Museipedagog på Skansen

"Det bästa med att bo här är närheten till naturen, utsikten, ljuset, vattnet, skärgården där vi ofta är med vår båt som ligger i en båtklubb nära oss. En vanlig onsdag tar vi båten över till Blockhusudden och cyklar eller promenerar till jobbet. Sen när vi kommer hem kan vi sätta oss på altanen och titta ut över Djurgården, kanske äta middag där ute. Har jag inte motionerat till jobbet joggar jag ner till utegymmet i Nyckelviken. Eller går och handlar i Forum eller på Ica Maxi. Allt är nära här."

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för projektet får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Visning av Nacka strand, Nacka

Tisdag 29/9 16:00-18:00
Lägg till i kalender

Välkommen till vårt showroom på Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget.

Du är alltid välkommen att kontakta mäklaren för en personlig visning - på plats eller digitalt.

Restider

I närheten