Att bo i Solna

Solna räknas som en av de tryggaste kommunerna i Sverige att bo i. Att bo och leva i Solna innebär även många nya möjligheter när det kommer till arbete och fritid. Solna kombinerar stad med många lummiga parker och det finns tre naturreservat som bryter av storstadskänslan. Kombinationen av cityliv, trygghet och goda möjligheter att få ihop livspusslet med karriär och familj lockar många till att vilja bo i Solna.

Besqabs bostäder i Solna

Solna
Längs med Solnavägen bygger vi nu fyra nya bostadshus där 356 lägenheter och ännu fler liv kommer att rymmas. En väg som binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder. Två resmål, lika i både arkitektur och stadsbild, och som ligger fem minuter bort med cykel. Här ligger både tunnelbana och centrum nära, så nära som det faktiskt bara går. Och tillsammans med husen växer även butiker, caféer och restauranger fram där Solnavägen ändrar karaktär till en alléprydd stadsgata.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 5 rok
Inflyttning: inflyttning från juli 2023
Solna
I Solna Parad bor du mitt i ett område i förvandling, nära till det mesta. Utanför fönstret poppar nya restauranger och butiker upp, tillsammans med Solnavägen som byggs om till en grönskande stadsgata. En Paradgata om du så vill. På kort cykelavstånd ligger både Vasastan och Gamla Råsunda. Och på hemmaplan är det inte långt till varken nöjen och shopping eller härliga grönområden som sätter grönkant på lugna helger och skönt sommarhäng. Kom närmare det du bryr dig om – i Solnas senaste kvarter.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 5 rok
Storlek: ca 32 kvm - 118 kvm
Inflyttning: preliminärt kvartal 1 2024
Solna
En del av våra bostäder har lite mer av allt - dessa kallar vi för Besqab Plus. Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. Solna Parad innehåller totalt 8 Plus-lägenheter med tre till fem rum och kök i olika storlekar.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 3 - 5 rok
Storlek: ca 78 kvm - 129 kvm
Inflyttning: preliminärt kvartal 1 2024
Solna
Ett helt nytt kvarter i Solna Centrum, med närhet till allt du behöver.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 5 rok
Pris: 2 195 000 kr - 6 095 000 kr
Storlek: ca 28 kvm - 126 kvm
Inflyttning: prel. från tredje kvartalet 2023
Solna
En del av våra bostäder har lite mer av allt - dessa kallar vi för Besqab Plus. Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. Solna Estrad innehåller totalt 11 Plus-lägenheter med ett till sex rum och kök och i olika storlekar.
Bostadstyp: Lägenheter
Rum: 1 - 4 rok
Pris: 2 995 000 kr - 9 595 000 kr
Storlek: ca 36 kvm - 126 kvm
Inflyttning: preliminärt kvartal 2 2023
Solna
Bo alldeles intill nya Ulriksdal med promenadavstånd till gröna sköna naturområden.
Bostadstyp: Flerbostadshus
Inflyttning: preliminärt 2024/2025
Solna
I en vacker och lugn del av gamla Huvudsta uppför vi flerfamiljshus med lägenheter i flera olika storlekar, i hörnet Armégatan/Huvudstagatan. I ett högt och fritt läge kan de översta våningarna sikta Ulvsundasjön. Vi kompletterar den nya boendemiljön med cirka 30-35 stadsradhus längs Krysshammarvägen.
Bostadstyp: Flerbostadshus, Radhus Bostadsrätt
Rum: 1 - 6 rok
Inflyttning: preliminärt från 2025

Solna - närhet till det du behöver

I Solna bor du med närhet till det mesta. Vasastan, Mall of Skandinavia och Hagaparken. Och mycket mer. Det mesta finns ett stenkast bort.