Solna

Solna Estrad Plus

Kungsvåningar med generös takhöjd och stora terrasser

En del av våra bostäder har lite mer av allt - dessa kallar vi för Besqab Plus. Extra högt i tak, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. Solna Estrad innehåller totalt 11 Plus-lägenheter med ett till sex rum och kök i olika storlekar.

Solna Estrads guldkanter

Alla bostäder har sina olika guldkanter. Några har till exempel ett sovrum som är en hel liten svit, med både walk-in-closet och balkong. Andra har dubbla terrasser med kvällssol och en massa extra kvadratmetrar biarea inredd med till exempel badrum, tvättdel och klädkammare. Och så har lägenheterna riktigt fin takhöjd med mer än tre meter på flera ställen. Bostäderna i Solna Estrad Plus har ett fantastiskt läge med balkonger och terrasser vända mot Solnavägen och Solna Centrum.

Välkommen till Solna Estrad Plus!

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 62 om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt tredje kvartalet 2023
Status Slutsålt

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Våra inrednings­linjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inrednings­linjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Läs mer om Sober och Superb

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten