Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 108 om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt första kvartalet 2024
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Få en glimt av livet i Solna Parad

För att du på riktigt ska kunna testa känslan av hur det kommer att vara att bo i Solna Centrum finns det nu möjlighet att ta en titt i våra nyinredda visningslägenheter.

Kontakta vår mäklare och boka en tid för privat visning eller anmäl dig till nästa öppna visning.

Anmäl dig till visning

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Läs mer

Solna Parad Plus

I kvarteret Solna Parad finns även Besqab Plus-lägenheter - bostäder som har lite mer av allt. Här hittar du dem.
Solna Parad Plus

Framtidens Solna Centrum

Det är mycket på gång i Norrort. Solna Centrum byter skepnad, Solnavägen blir en levande stadsgata, gula linjen sätter tunnelbaneflärd på närliggande Råsunda, Hagastaden och Södra Hagalund. Och vi bygger ett nytt kvarter med rum för över 400 hushåll där alla får sin egen balkong eller uteplats.

Vi tänker alltid ytsmart när det kommer till stadsplanering. Därför bygger vi fyra nya hus ovanpå det befintliga parkeringsgaraget i Solna Centrum. Husen bidrar till områdets nya stadsmässiga siluett, samtidigt som de möjliggör för ett ökat utbud av bostäder, butiker och restauranger. En väl avvägd arkitektur som kommer att harmonisera väl med de äldre husen kring Solna Centrum.

Allt du behöver på nära håll

Några minuter från porten hittar du ett stort utbud av kommunikationer. Här tar du dig smidigt över hela Stockholm med buss, tunnelbana, tvärbana eller pendeltåg. Vilket underlättar jobbpendling till innerstad, ytterstad och Uppsala. För dig som föredrar cykel som transportmedel har Solna Stad satsat på att bygga ut cykelvägnätet de senaste åren, med ännu fler sträckor inplanerade.

I detta centrumnära läge har du dessutom minimalt promenadavstånd till caféer, restauranger, vårdcentral, tandläkare och otaliga butiker.

Nära till allt som räknas

Skytteholmsfältet ligger precis intill Solna Centrum och där finns en stor lekplats och plaskdamm, fotbollsplaner, promenadstråk och det populära caféet Nina i Parken, som har öppet under sommarhalvåret. Österut ligger vackra Hagaparken inom promenad eller jogg- avstånd.

Om du känner för en spontanbio någon dag ligger Sveriges största biograf ca 18 min bort på Westfield Mall of Scandinavia. Lika långt är det till ett besök i Filmstaden Råsunda där man kan känna filmhistoriens vingslag från tiden då Ingmar Bergman satte filmsverige på kartan.

Våra inredningslinjer

I Solna Parad finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Hållbart i alla led

För oss på Besqab är det viktigt att det hållbara livet också är det enkla livet. När vardagslivet fungerar smidigt kan vi göra långsiktig skillnad på riktigt. Därför börjar vi tänka hållbarhet ur många perspektiv redan när vi förvärvar marken och börjar planera våra bostäder. Besqab ska bidra till att skapa väl fungerande samhällen för dagens och morgondagens människor. Vi utformar våra bostadsmiljöer för att främja en hälsosam och hållbar livsstil.

Letar du efter en lokal för egen verksamhet?

I Solna Centrum har vi flera lediga lokaler tillgängliga för uthyrning.
Läs mer

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

 

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Visning av Solna Parad, Solna

Torsdag 21/9 17:45-18:45

Välkommen till våra visningslägenheter på Solnavägen 29B. Anmäl dig gärna till visningen.

Restider

I närheten