Visning Torsdag 19/5 Kl 12:00-18:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 108 om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt Q1 2024
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

I linje med Råsunda och Vasastan

Välkommen hem till Solnas senaste kvarter, Solna Parad. Solnavägen binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder. Två resmål, lika i både arkitektur och stadsbild, endast en kort cykeltur bort. Tillsammans med husen växer butiker, caféer och restauranger fram där Solnavägen ändrar karaktär till en alléprydd stadsgata.

Nya Solna Centrum

Ovanpå det befintliga parkeringsgaraget vid Solna Centrum kommer fyra nya hus att byggas. Tillsammans med våra nya bostäder kommer centrumet att få en mer stadsmässig känsla, med ökad tillgänglighet och trygghet. Hela Solnavägen kommer att utvecklas till en tät stadsgata kantad med bostäder, butiker och restauranger. Vårt nya kvarter kommer att smälta ihop fint med den äldre bebyggelsen kring Solna Centrum.

Allt du behöver på nära håll

I närområdet finns alla tänkbara kommunikationer. Du når hela Storstockholm med antingen buss, tunnelbana, tvärbana eller pendeltåg. Och det centrumnära läget gör att du när som helst kan promenera till caféer, restauranger och butiker.

I närområdet finns det ett 20-tal olika skolor för alla åldrar. Spanska skolan, Skytteholmsskolan och Agila Institutet VUX - för att nämna ett par.

Grönområden

Bakom centrumbyggnaderna ligger Skytteholmsfältet. Där finns lekplatser, en idrottsplats, hundrastgård och mitt i parken ligger det mycket omtyckta cafeet Nina i Parken. Om du någon dag skulle ha extra mycket spring i benen tar du dig, längs med Hagagatan, till Koppartälten i Hagaparken på cirka 25 min.

Våra inredningslinjer

I Solna Parad finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Solna Parad Plus

I kvarteret Solna Parad finns även Besqab Plus-lägenheter - bostäder som har lite mer av allt. Här hittar du dem.
Solna Parad Plus

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Observera att du behöver bekräfta din e-postadress för att inte missa din köplats och inbjudan till kommande säljstarter. När du gjort din anmälan kommer du att få ett mail med en länk för att bekräfta din e-postadress. Håll utkik i inkorgen!

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få ett mail med en länk som du måste klicka på för att verifiera din e-postadress - håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion
Gulsah Bulduk, Svensk Nyproduktion

Visning av Solna Parad, Solna

Torsdag 19/5 12:00-18:00

Välkommen till vårt showroom på Centralvägen 3. Föranmäl ditt besök hos ansvarig mäklare.

Restider

I närheten