Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 108 om 1 - 5 rok
Inflyttning Preliminärt Q1 2024
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Solna Parad Plus

I kvarteret Solna Parad finns även Besqab Plus-lägenheter - bostäder som har lite mer av allt. Här hittar du dem.
Solna Parad Plus

Framtidens Solna Centrum

Det är mycket på gång i Norrort. Solna Centrum byter skepnad, Solnavägen blir en levande stadsgata, gula linjen sätter tunnelbaneflärd på närliggande Råsunda, Hagastaden och Södra Hagalund. Och vi bygger ett nytt kvarter med rum för över 400 hushåll där alla får sin egen balkong eller uteplats.

Vi tänker alltid ytsmart när det kommer till stadsplanering. Därför bygger vi fyra nya hus ovanpå det befintliga parkeringsgaraget i Solna Centrum. Husen bidrar till områdets nya stadsmässiga siluett, samtidigt som de möjliggör för ett ökat utbud av bostäder, butiker och restauranger. En väl avvägd arkitektur som kommer att harmonisera väl med de äldre husen kring Solna Centrum.

Allt du behöver på nära håll

Några minuter från porten hittar du ett stort utbud av kommunikationer. Här tar du dig smidigt över hela Stockholm med buss, tunnelbana, tvärbana eller pendeltåg. Vilket underlättar jobbpendling till innerstad, ytterstad och Uppsala. För dig som föredrar cykel som transportmedel har Solna Stad satsat på att bygga ut cykelvägnätet de senaste åren, med ännu fler sträckor inplanerade.

I detta centrumnära läge har du dessutom minimalt promenadavstånd till caféer, restauranger, vårdcentral, tandläkare och otaliga butiker.

Nära till alla som räknas

Skytteholmsfältet ligger precis intill Solna Centrum och där finns en stor lekplats och plaskdamm, fotbollsplaner, promenadstråk och det populära caféet Nina i Parken, som har öppet under sommarhalvåret. Österut ligger vackra Hagaparken inom promenad eller jogg- avstånd.

Om du känner för en spontanbio någon dag ligger Sveriges största biograf ca 18 min bort på Westfield Mall of Scandinavia. Lika långt är det till ett besök i Filmstaden Råsunda där man kan känna filmhistoriens vingslag från tiden då Ingmar Bergman satte filmsverige på kartan.

Våra inredningslinjer

I Solna Parad finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.

Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Hållbart i alla led

För oss på Besqab är det viktigt att det hållbara livet också är det enkla livet. När vardagslivet fungerar smidigt kan vi göra långsiktig skillnad på riktigt. Därför börjar vi tänka hållbarhet ur många perspektiv redan när vi förvärvar marken och börjar planera våra bostäder. Besqab ska bidra till att skapa väl fungerande samhällen för dagens och morgondagens människor. Vi utformar våra bostadsmiljöer för att främja en hälsosam och hållbar livsstil.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Solna Parad får du automatiskt en plats i kön och mer information kring hur du kan göra en köpanmälan. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion
Gulsah Bulduk, Svensk Nyproduktion

Visning av Solna Parad, Solna

Söndag 2/10 13:00-14:00

Välkommen till vårt showroom på Centralvägen 3. Föranmäl ditt besök hos ansvarig mäklare.

Restider

I närheten