STOCKHOLM

Smultronstället

Projektbeskrivning

Pris 6 495 000 - 6 995 000 kr
Bostadstyp Radhus, stadsradhus och parhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 19 om 5 - 7 rok
Arkitekt Ettelva Arkitekter
Inflyttning Från andra kvartalet 2022
Status Slutsålt

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Filmen som avslöjar hemligheten

Vi har kallat det här projektet för Smultronstället för att det har ett fantastiskt läge, som samtidigt är lite "hemligt" för många. Här visar vi mer av platsen, husen och det sjönära läget.

Rad- och parhus i uppvuxen miljö

Vårt nya smultronställe består av 13 radhus och 6 parhus, alla med trädgård eller uteplats både på fram- och baksida. Det här lilla området kommer att smälta väl in i sin omgivning. Marken är kuperad och följer den intilliggande ”Branta backen”. Husen har två, alternativt tre våningar, stadsradhusen får fina entréer mot gatan och hela området kommer att omges av natur och planterade häckar.

Planerat för gårdsliv

Parhus eller stadsradhus, oavsett vad du föredrar vågar vi gissa att en egen uteplats står högt på önskelistan. Frukost en sommarmorgon, korvgrillning på jullovet - och allt däremellan.

Kommunikationer och service

Från Stortorp har du nära både till service och kommunikation i flera olika riktningar. Det är 1,5 kilometer till Farsta Strands t-bana och pendeltågsstation. Farsta Centrum, som har både tunnelbanestation och ett stort shopping-, service- och restaurangutbud ligger bara tre kilometer bort. Och i Trångsund Centrum, som ligger knappt 2 kilometer bort, finns apotek, butiker och flera restauranger.

Våra inredningslinjer

I Smultronstället finns två olika inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.
Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Restider

I närheten