Visning Söndag 25/4 Kl 11:00-12:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Pris 5 825 000 - 6 675 000 kr
Bostadstyp Radhus, stadsradhus och parhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 19 om 5 - 7 rok
Arkitekt ETTELVA Arkitekter
Inflyttning Från andra kvartalet 2022
Status Pågående

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Radhus, stadsradhus och parhus

 

Sortera efter:
Nummer
Antal rum
Storlek
Pris
Avgift
Status
Nummer4
Antal rum6 rok
Storlek154 kvm
Pris6 795 000 kr
Avgift5 953 kr
StatusTill salu
Nummer11
Antal rum5 rok
Storlek119 kvm
Pris6 495 000 kr
Avgift4 806 kr
StatusTill salu
Nummer2
Antal rum6 rok
Storlek154 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer6
Antal rum6 rok
Storlek154 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer7
Antal rum5 rok
Storlek119 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer8
Antal rum5 rok
Storlek119 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer9
Antal rum5 rok
Storlek119 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer12
Antal rum5 rok
Storlek119 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer13
Antal rum5 rok
Storlek119 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld
Nummer15
Antal rum6 rok
Storlek155 kvm
Pris
Avgift
StatusSåld

Filmen som avslöjar hemligheten

Vi har kallat det här projektet för Smultronstället för att det har ett fantastiskt läge, som samtidigt är lite "hemligt" för många. Här visar vi mer av platsen, husen och det sjönära läget.

Rad- och parhus i uppvuxen miljö

Vårt nya smultronställe består av 13 radhus och 6 parhus, alla med trädgård eller uteplats både på fram- och baksida. Det här lilla området kommer att smälta väl in i sin omgivning. Marken är kuperad och följer den intilliggande ”Branta backen”. Husen kommer att ha två, alternativt tre våningar, stadsradhusen får fina entréer mot gatan och hela området kommer att omges av natur och planterade häckar.

Kommunikationer och service

Från Stortorp har du nära både till service och kommunikation i flera olika riktningar. Det är 1,5 kilometer till Farsta Strands t-bana och pendeltågsstation. Farsta Centrum, som har både tunnelbanestation och ett stort shopping-, service- och restaurangutbud ligger bara tre kilometer bort. Och i Trångsund Centrum, som ligger knappt 2 kilometer bort, finns apotek, butiker och flera restauranger.

BQ Design - våra inredningskoncept

Två olika inredningslinjer

BQ Design Solid är ljust, klassiskt och tidlöst, medan BQ Design Säsong närmare följer de färger och trender som ligger i tiden. Inredningskonceptet Säsong uppdateras och förnyas regelbundet, medan Solid håller samma klassiska stil och färgtema över tid. Färgsättningen ”ton-i-ton” är en viktig ingrediens som går igen i båda linjerna.

BQ Design I Solid

Inspirationen till inredningslinjen Solid är hämtat från den svenska naturen och allt det vackra som finns runtomkring oss. Det kalla nordiska ljuset och de ständiga färgskiftningar som årstiderna skämmer bort oss med. Vi har velat fånga den känslan och färgskalan. Naturen är kraftkälla. Vi vill att våra hem ska ge dig samma lugn och återhämtning.

Anna Brink, inredningsansvarig på Besqab, berättar om inredningslinjen BQ Design I Solid.


Vitt är alltid vitt...

Oavsett trender är den vita luckan alltid den mest efterfrågade. I Solid har jag valt diskret lättrade knoppar på bänkskåpen och osynlig pushöppning på väggskåpen för att skapa ett så lugnt intryck som möjligt. Som bänk ligger en snygg, betongliknande laminatskiva som tål bak- och matlagning i många år.

Stänkskyddet har en klassisk vit, liten och blank kakelplatta som ger en lite skimrande känsla. De små plattorna i halvstensförband ger ett murat, hantverksmässigt intryck och gör samtidigt avståndet mellan skåp och bänkskivor upplevs större.

Vitvarorna från Electrolux är rostfria och matchar kvalitetsblandaren ”Siljan” från FMM. På golvet ligger en klassisk trestavs ekparkett i och väggarna är målade i den varma, så kallade Stockholmsvita, färgen.

 

BQ Design Solid – Badrum

Till badrumsväggarna har jag valt en matt, vit och stor platta i rak, stående sättning. Stora plattor ger färre fogar, vilket gör att badrummet blir mer lättstädat och håller sig fräscht längre. Den matta plattan ger en lugn och harmonisk atmosfär i badrummet, nästan lite SPA-känsla. Vill man ha ett mer gnistrande och ljusreflekterande badrum rekommenderar jag den blanka kakelplattan i samma serie.

På golvet ligger en ljust grå formpressad klinker. Den har en lite ojämn yta som är väldigt behaglig att gå på.

Precis som i köket är blandare till dusch och handfat av modell ”Siljan” från FFM.

BQ Design I Säsong

Säsong är vårt moderna koncept. Inspirationen kommer från den urbana världen; från kultur, arkitektur, mode, inredning, mat och industri som vi människor skapar. Vi lever i en värld av ständig förändring. I Besqab Design I Solid hämtar vi färgskala och uttryck från de trender som speglar den.

Anna Brink, inredningsansvarig på Besqab, berättar mer om inredningslinjen BQ Design I Säsong.


Lite modigare färgval och material

Efterfrågan på den grå färgskalan är stor och håller i sig. För Säsong har jag valt en mellangrå melanimlucka med trästruktur. Mönstret är liggande på alla lådor och stående på luckorna. Bänkskivan i mörkgrå laminat går ton-i-ton med stänkskyddet i samma material, vilket ger ett modernt intryck.

Handtagen på bänkskåpen är rostfria, precis som vitvaror och blandare. Väggskåpen har pushöppning för att behålla de moderna, strama linjerna.

Väggarna är målade i en ljusare grå färg och golvet har samma trestavs ekparkett som inredningslinjen Solid.

 

BQ Design Säsong – Badrum

Till badrummet har jag valt en matt vitgrå kakelplatta i stående format. Det är färgen på kakelplattan som skiljer sig åt mellan badrummen i de två inredningslinjerna. På golvet är det samma formpressade klinkerplatta som i det solida konceptet. Möbler och porslin är vitt.

 

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Smultronstället får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Visning av Smultronstället, Stortorp

Söndag 25/4 11:00-12:00

Välkommen in på visning i vår visningsbod på Stortorpsvägen 20. För att minska risken för smittspridning vill vi gärna att du föranmäler ditt visningsbesök via e-post till ansvarig mäklare

Stortorpsvägen 20 , Farsta

Restider

I närheten