Projektbeskrivning

Bostadstyp Rad- och parhus
Bostäder 19 om 5 - 6 rok
Arkitekt ETTELVA Arkitekter
Inflyttning Preliminär inflyttning Q2, 2022
Status Planerat

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Välkommen till säljstart den 14 juni

Gör en intresseanmälan

Genom att anmäla ditt intresse för Smultronstället får du automatiskt en inbjudan till säljstarten och en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du anmäler dig enkelt via den röda knappen längst ned på sidan.

Varmt välkommen till säljstarten söndag den 14/6 kl. 12-13. Vi ses på platsen där husen ska byggas - Stortorpsvägen 24, Stockholm.

Från och med torsdag den 4/6 kommer du att kunna se planritningar, prislista och månadsavgifter här på projektwebbsidan.

Det är lite speciellt att köpa nytt. Väntan blir lite längre, men du får å andra sidan ett hus som är byggt bara för dig.
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor. Här finns även länkar till information som kan vara bra att ha. 

Köpprocessen - Att köpa nyproduktion

Trygghetspaktet - Tryggt att köpa nytt

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Smultronstället får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Janne Viinikka, Svensk Nyproduktion

Restider

I närheten