Projektbeskrivning

Bostadstyp Bostadsrätt
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 21 om 1 - 4 rok
Status Planerat

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Besqab Plus

Besqab Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, en sobrare inredning, generösa materialval och planlösningar med en extra dimension. I Utsikten kommer du att bo med fri utsikt över Vaxholmsfjärden. Det blir två mindre hus där alla lägenheter har sin speciella charm och noggrant utvalda inredning.

Våra inredningslinjer

I Utsikten kommer det att finnas två olika inredningslinjer - Sober och Superb. Båda linjerna har noggrant utvalda material i hög kvalitet och är designade särskilt för vårt Besqab Plus-koncept. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken inredningslinje som du trivs bäst i.

Arkitekternas ord

Utsikten ligger högt på klipporna ovanför Vaxholmsfjärden. Vår vision är att man ska ana vattnets glitter ända in i bostaden om man bor i Utsikten. Ledorden har varit öppenhet, ljus och utsikt.

Utsikten består av två hus med en gemensam grön entrégård. Marklägenheterna har privata gröna uteplatser. Lägenheterna högre upp har stora balkonger med sol från söder eller väster och utsikt över Vaxholmsfjärden.

Byggnaderna har träfasader där stående slät panel varieras med näbbspånspanel. Färgsättningen är i en ljus harmonisk gråskala som påminner om grånat trä. Variationen mellan näbbspån och slät panel ger en fin struktur åt fasaderna.

Husen har en karaktärsfull spetsig huvudfasad mot gatan och vattnet som ger reslighet.

Alla lägenheter ligger placerade i husets hörn och har därmed fönster i minst två väderstreck. Detta, tillsammans med den extra höga takhöjden, gör att rummen är generösa och luftiga.

I Utsikten finns bostäder för olika stora hushåll, från en person till familjelägenheter. Bostäderna är öppna och ljusa och planlösningarna är gjorda med kök, matplats och vardagsrum i ett sammanhang. Från de generösa sällskapsrummen och från balkonger och uteplatser kan man njuta av vyerna mot vattnet oavsett väder.

 

ETTELVA Arkitekter

Från vänster på bilden: Birgitta Wadman, Linda Saarnak, Katrin Muschter, Hilda Carlsson

 

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

 

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Michelle Thöming, Mäklarhuset i Vaxholm
Wictoria Nilsson, Mäklarhuset

Restider

I närheten