UPPSALA

Ängsstråket

Projektbeskrivning

Pris 5 450 000 - 6 800 000 kr
Bostadstyp Villor och kedjehus
Boendeform Äganderätt
Bostäder 28 om 5 - 6 rok
Arkitekt EttElva
Status Slutsålt

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Området

Alldeles intill skogen, vid den lilla bäcken, bygger vi ett lugnt villastråk i Ultuna Trädgårdsstad - Ängsstråket.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Ljusa hus i grönskan

Ett hemtrevligt stråk från norr till söder, på en lugn gata med 14 villor och 14 kedjehus. Husen har arkitektur som tar tillvara ljuset. Trevliga, lagom stora tomter och uteplatser i flera väderstreck. Det här området ligger längst västerut i Ultuna Trädgårdsstad, lite för sig själv, tre minuters promenad till naturskyddsområdet och skogen.

Kedjehus

I Ängsstråket har du två olika typer av bostäder att välja
mellan – villa eller kedjehus som äganderätter.

Kedjehusen är välplanerade med sina 131 kvadratmeter i
boyta. Här är entréplanets planlösning flexibel. Gör ett extra
sovrum och dela av vardagsrummet för en mysig matplats om du vill. Eller välj en helt öppen planlösning med luftigt vardagsrum eller möblera för två olika matplatser - en för vardagsfrukosten och en för söndagsmiddagen. Även övervåningen är flexibel där du kan välja att göra ett extra sovrum eller behålla den öppna planlösningen med ett ljust allrum. Carport och kallförråd vid sidan av huset. Generös uteplats med plats för grillen, utemöbeln och solstolen.

Villorna

Villorna är lite större med 149 kvadratmeter. De har också
en flexibel planlösning med ett allrum på entréplanet där valmöjligheten att göra ett extra sovrum fanns. Övervåningen ger en mer privat känsla och även här fanns möjlighet att göra om allrummet till sovrum. Praktisk klädkammare till det stora sovrummet. Carport och kallförråd och praktisk groventré direkt in i tvättstugan. Bra när barnen kommer hem från fotbollsträningen eller ridskolan.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.