Inflyttningsklart i Nivå

Det ny­a kvarteret Nivå i Mariehäll växer fram på en helt ny­ nivå, ovanpå ett gammalt tryckeri. Här möter du en salig blandning av små och stora lägenheter, etagevåningar, balkonger och terrasser om vartannat. Oavsett vilken lägenhet du väljer kommer du bo högt, med Bällstaån och småbåtarna nedanför. 

Det bästa med Nivå

  • Högt belägna bostäder med utsikt över Bällstaån och småbåtshamnen åt ena hållet och kvällssol åt det andra. Välj mellan små till stora lägenheter och etagevåningar med egen uteplats, balkong eller takterrass. 

  • Gemensamma takterrasser och föreningslokal 
    På översta våningen finns en gemensamhetslokal och två takterrasser som är gemensamma för alla i föreningen. Den ena terrassen är utrustad med en pergola och gemensamma utemöbler. 

  • Närhet till service, kommunikationer och rekreation 
    Med gångavstånd till Sundbybergs centrum hittar du ett stort utbud av restauranger, butiker och kommunikationer. Ta en shoppingtur i mysiga Signalfabriken eller en långpromenad längs Bällstaån. 

Inflyttningsklara lägenheter i Nivå

Vanliga frågor om våra bostäder i Nivå:

Garageplats

För Brf Nivå i Mariehäll finns 123 parkeringsplatser, varav 12 platser kommer att vara utrustade med laddstolpar för el- och hybridbilar. Parkeringsplatserna fördelas utifrån den lista med intresseanmälningar som upprättas hos mäklaren i samband med att bostadsavtal tecknas med Besqab.

Ingår i månadsavgiften

Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, bredband 500 Mbit/s och ett baspaket med TV-kanaler.

Gemensamma utrymmen

På innergården finns växtplanteringar, sittplatser och två så kallade portiquer där man kommer ut på två "utkiksplatser” varifrån man kan blicka ut över Bällstaån och Sundbyberg. Den ena kommer utrustas med ett enklare utegym.

Underhållsfritt

Moderna vitvaror och inredning. Föreningen har heller inga kostsamma behov av renovering av fastigheten som belastar föreningens ekonomi. 

Läs mer om projektet här

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer