Visning Söndag 2/10 Kl 11:00-12:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 49 om 2 - 4 rok
Arkitekt Kjellander Sjöberg
Inflyttning Preliminärt Q1 2024
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Nacka strands högsta hus

Bostäderna i Nacka strand Fabriken är Besqab Plusbostäder. Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning, generösare materialval eller planlösningar med en extra dimension. I Fabriken har bostäderna generösa balkonger i ett högt fritt läge, några av dem går till och med runt halva huset. Förutom fina balkonger och en utsikt du inte vill lämna - finns tillgång till föreningslokal och en entrélobby.

Om du anmält dig som intressent till Nacka strand Fabriken kommer du att få en inbjudan till säljstart av alla kommande etapper i projektet till samma adress som som du angav i din intresseanmälan. Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Våra inredningslinjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inredningslinjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.
Läs mer om Sober och Superb

Välkommen till vårt showroom

Kom på visning i Fabrikens showroom. Här kan du titta på projektmodell, inspireras av våra inredningslinjer och ställa frågor om projektet. Kontakta ansvarig mäklare för att boka ett besök. Showroomet finns på Automobilgatan/Augustendalstorget.
Hitta hit

Ta mig till Nacka strand brf Verkstaden och brf Magasinet

På den här sidan ser du våra Plus-bostäder i höghuset i Nacka strand. Vill du till Verkstaden och Magasinet kan du klicka här.
Nacka strand

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Emma Bivstedt, HusmanHagberg
Anders Tamm, HusmanHagberg

Visning av Nacka strand Fabriken, Nacka

Söndag 2/10 11:00-12:00
Lägg till i kalender

Välkommen till vårt showroom vid Nacka Strandsmässan, Automobilgatan/Augustendalstorget.

Restider

I närheten