Visning Söndag 11/12 Kl 11:00-12:00 Läs mer

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 49 om 2 - 4 rok
Arkitekt Kjellander Sjöberg
Inflyttning Preliminärt Q1 2024
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Nacka strands högsta hus

Bostäderna i Nacka strand Fabriken är Besqab Plusbostäder. Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning, generösare materialval eller planlösningar med en extra dimension. I Fabriken har bostäderna generösa balkonger i ett högt fritt läge, några av dem går till och med runt halva huset. Förutom fina balkonger och en utsikt du inte vill lämna - finns tillgång till föreningslokal och en entrélobby.

Om du anmält dig som intressent till Nacka strand Fabriken kommer du att få en inbjudan till säljstart av alla kommande etapper i projektet till samma adress som som du angav i din intresseanmälan. Att vara intressent hos oss är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Våra inredningslinjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inredningslinjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.
Läs mer om Sober och Superb

Välkommen till vårt showroom

Kom på visning i Fabrikens showroom. Här kan du titta på projektmodell, inspireras av våra inredningslinjer och ställa frågor om projektet. Kontakta ansvarig mäklare för att boka ett besök. Showroomet finns i visningslägenheten på Augustendalsvägen 4D.
Hitta hit

Ta mig till Nacka strand brf Verkstaden och brf Magasinet

På den här sidan ser du våra Plus-bostäder i höghuset i Nacka strand. Vill du till Verkstaden och Magasinet kan du klicka här.
Nacka strand

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Emma Bivstedt, HusmanHagberg
Anders Tamm, HusmanHagberg

Visning av Nacka strand Fabriken, Nacka

Söndag 11/12 11:00-12:00
Lägg till i kalender

Välkommen till Besqabs visningslägenhet, Augustendalsvägen 4D!

Restider

I närheten