UPPSALA

Parkvillorna

Projektbeskrivning

Bostadstyp Småhus äganderätter
Boendeform Äganderätt
Bostäder 5 om 5 - 6 rok
Arkitekt A-Sidan Arkitektkontor
Status Slutsålt

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Området

Parkvillorna ligger granne med parken och skogen. Den lantliga känslan gör sig påmind i varje andetag, trots att det endast är ett par kilometer in till Uppsala centrum med all tänkbar service.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Villor med doft av grönt

Förberett för en bekväm tillvaro

Parkvillorna har naturen runt knuten och stan nära till hands. Förutom det fantastiska läget så har vi sett till att livet och vardagen ska bli så enkel som möjligt. Smarta, enkla och ibland roliga lösningar är Parkvillornas signum. Läget på en återvändsgata i västra delen av området borgar för en lugn omgivning.

Större valmöjligheter

En del av tjusningen med att köpa nyproduktion är ju att få vara med från allra första början och sätta sin personliga prägel på det nya huset. I alla våra projekt erbjuder vi en mängd olika tillval; köksluckor, bänkskivor, kakel och kaminer, till exempel.

Med plats för livet

Här finns plats för alla. Husen erbjuder många sovrum och trevliga sällskapsytor. Vi har även lagt extra omsorg på förvaringen, det finns bland annat flera skjutdörrsgarderober och en städskrubb under trappen. Det stora sovrummet har en tillhörande ”walk in closet” och tvättnedkastet som leder rakt ned i tvättstugan sätter en fin prick över i’et. Badrummet har dubbla handfat med kommod, så att ingen behöver köa till tandborstning och frisyrfix.

Ljuva uteliv

Varje parkvilla har en egen liten trädgård i soligt västläge. Den ger plats att påta, leka och framför allt att umgås. Förutom den egna trädgården ligger Parkvillorna granne med både skog och park, som är väl värda ett besök då och då.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Mats Jansson, Länsförsäkringar Fast.
Sofia Sundberg, Länsförsäkringar Fast.

Restider

I närheten