UPPSALA

Parkvillorna

Projektbeskrivning

Pris 6 300 000 - 6 600 000 kr
Bostadstyp Småhus äganderätter
Boendeform Äganderätt
Bostäder 5 om 5 - 6 rok
Arkitekt A-Sidan Arkitektkontor
Inflyttning Preliminärt hösten 2020
Status Slutsålt

Trygghetspaketet

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Vi har goda marginaler i våra kalkylräntor, konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Området

I Parkvillorna bor du granne med parken, skogen och några rådjur. Den lantliga känslan gör sig påmind i varje andetag, trots att det endast är ett par kilometer in till Uppsala centrum med all service du behöver. Så vill du både ha kakan och äta den så är detta platsen för dig.

Läs mer om Ultuna Trädgårdsstad

Villor med doft av grönt

Förberett för en bekväm tillvaro

Parkvillorna passar dig som vill bo bekvämt med naturen runt knuten och stan nära till hands. Förutom det fantastiska läget så har vi sett till att livet och vardagen ska bli så enkel som möjligt. Smarta, enkla och ibland roliga lösningar är Parkvillornas signum. Läget på en återvändsgata i västra delen av området borgar för en lugn omgivning.

Ditt hem, dina önskemål

Vissa behöver fler sovrum, andra vill hellre ha ett hemmakontor eller kanske spelrum. I Parkvillorna kan du välja planlösning själv. En del av tjusningen med att köpa nyproduktion är ju att få vara med från allra första början och sätta sin personliga prägel på det nya huset. I inredningskatalogen hittar du en mängd olika tillval; köksluckor, bänkskivor, kakel och kaminer, till exempel. Du väljer ditt nya hem, och vi hjälper dig på vägen.

Med plats för livet

Här finns plats för alla – eller rättare sagt, du kan göra plats för alla. Istället för tre sovrum kan du välja att sätta upp två extra väggar, en på övervåningen och en i markplan. Då får du fem sovrum. Det innebär mindre sociala ytor, men mer plats att sova på. Vi har även lagt extra omsorg på förvaringen, du får bland annat flera skjutdörrsgarderober och en städskrubb under trappen. Det stora sovrummet har en tillhörande ”walk in closet” och tvättnedkastet som leder rakt ned i tvättstugan sätter en fin prick över i’et. Badrummet har dubbla handfat med kommod, så att du slipper köa till tandborstning och frisyrfix.

Att påta eller inte påta...

Varje parkvilla har en egen liten trädgård i soligt västläge. Den ger plats att påta, leka och framför allt att umgås. Trädgården kanske kräver lite omsorg för att bli exakt så som du vill ha den, men det kommer det att vara värt. Eller så låter du den leva sitt eget liv och bara guidar den i rätt riktning emellanåt. Du gör som du vill, den är ju din. Förutom den egna trädgården ligger Parkvillorna granne med både skog och park, men de sköter sig ju som tur är själva. Det enda kravet är ett besök då och då.

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Mats Jansson, Länsförsäkringar Fast.
Sofia Sundberg, Länsförsäkringar Fast.