Nacka

Nacka strand Fabriken

På toppen av Nacka strand med utsikt från hav till stad

Fabriken är med sina 15 våningar det högsta i Nacka strand - här bor du med utsikt över Djurgården och Fjäderholmarna. Med sin bronsfärgade och böljande fasad är den ett alldeles ny­tt landmärke. De flesta lägenheter har generösa balkonger som ger utblickar i minst två väderstreck. Projektet är slutsålt.

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 49 om 2 - 4 rok
Varav antal Plus-bostäder 49 st
Arkitekt Kjellander Sjöberg
Inflyttning November 2023-Januari 2024
Status Slutsålt
Svanenmärkt Ja

Trygghets­paketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett ny­tt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghets­paket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.

Trygghets­paketet

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!

Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.

Läs mer

Nära till naturen, havet, skärgården

I Nacka strand bor du sjönära stan med en perfekt blandning av sött och salt. Bara några hundra meter från porten tar du enkelt färja till både Djurgården och centrala Stockholm. Fjäderholmarna som är ett mycket populärt sommarresmål tar du dig till på cirka en kvart. Därifrån når du sedan hela Stockholms skärgård. I övrigt är busstrafiken väl utbyggd och inom några år finns även tunnelbana här. Att kunna låta bilen stå och istället börja varje dag till sjöss är något som många drömmer om. För dig som bor i Nacka strand blir drömmen verklighet.

Allt du kan önska bara en promenad bort

Längst strandpromenaden hittar du mysiga uteserveringar, restauranger och platser för aktiviteter. Beroende på humör finns glass- eller champagnebar, och möjligheter till saker som spa, fiske, boule och paddel. Runt det lilla torget i Nacka strand hittar du trivsamma små butiker och när du känner för ett ännu större utbud, ligger Nacka Forum en kort promenad bort.

Stort utbud av spontana fritidsaktiviteter i närområdet

Uppskattat promenadstråk med restauranger och lokala butiker längs med vattnet

Välbevarade byggnader och detaljer från det gamla industriområdet präglar dagens ny­a Nacka Strand

Nacka strands högsta hus

Bostäderna i Nacka strand Fabriken är Besqab Plusbostäder. Plus kallar vi våra bostäder som har lite mer av allt. Ett extra fint läge, sobrare inredning, generösare materialval eller planlösningar med en extra dimension. I Fabriken har bostäderna generösa balkonger i ett högt fritt läge, några av dem går till och med runt halva huset. Förutom fina balkonger och en utsikt du inte vill lämna - finns tillgång till föreningslokal och en entrélobby.

Välkommen till vårt showroom

Kom på visning i Fabrikens showroom. Här kan du titta på projektmodell, inspireras av våra inrednings­linjer och ställa frågor om projektet. Kontakta ansvarig mäklare för att boka ett besök. Showroomet finns i visnings­lägenheten på Augustendalsvägen 4D.

Hitta hit

Våra inrednings­linjer

När du köper en bostad av oss får du ett hem där inredningen är lika genomtänkt som själva huset. Med våra inrednings­linjer guidas du förbi detaljer och svåra val till en helhet där vårt designteam planerat både form och funktion noggrant. Överraskningsfritt. Du vet vad du köper – och vad det kommer att kosta.

Ta mig till Nacka strand brf Verkstaden och brf Magasinet

På den här sidan ser du våra Plus-bostäder i höghuset i Nacka strand. Vill du till Verkstaden och Magasinet kan du klicka här.

Nacka strand

Välplanerade Plus-bostäder med genomtänkta materialval, här med inrednings­linje Sober

Generösa rum med stora fönsterpartier och inbyggd förvaring

Böljande balkong runt hörn med milsvid utsikt över Stockholms inlopp och stora delar av Stockholms stadssiluett

Ständigt uppkopplad, aldrig avkopplad? Inte när du bor i Nacka Fabriken

Låt kärleken blomstra, hemma

Vardagsrum med plats för livet, inrett med inrednings­linjen Sober

Kökets utformning och placering i lägenheten bådar gott för himmelskt god matlagning

Påkostade badrum med kaklade väggar med stora stående kakelplattor samt klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, kommod, handdukstork, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och torktumlare.

I Nacka Fabriken inreds lägenheterna enligt inrednings­linjerna Sober och Superb. Här visas sovrummet som är målat i inrednings­linjen Sobers kulörer

Vardagsrumsdel med stora fönsterpartier och utgång till balkong som löper längs med hela lägenheten, i tre olika väderstreck

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Restider

I närheten