Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter och radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 250 om 1 - 6 rok
Inflyttning Ej fastställd
Status Pågående

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Med fri utsikt över fjärden

Norrberget är en central plats för generationer av Vaxholmsbor. Skolan som fanns här invigdes 1953 och många är de som låtit den storslagna utsikten genom glasväggen stjäla uppmärksamheten under aulaskrivningarna. Idag har alla elever och lärare lämnat Norrberget, men utsikten och det fantastiska läget finns kvar. Klicka på bilden för en 360-visning över området.

Lite mer om planerna för Norrberget

När vi planerar bebyggelsen i den nya stadsdelen Norrberget utgår vi från det kvaliteter som finns i Vaxholm. Det innebär att husen kommer att få träfasader och bebyggelsen i hela området kommer att vara låg, max tre våningar plus takvåning. Även färgsättningen kommer att följa Vaxholms befintliga och präglas av naturliga kulörer från guldockra till oxidgrönt.

Gatorna har stor betydelse för stadsbilden. Norrberget kommer att ha intima gaturum och generöst med planteringar och träd. Gårdarna kommer att likna trädgårdar där gamla trädgårdväxter blandas med moderna sorter. Här och där kommer det att finnas bänkar och mötesplatser som bjuder på utblickar mot vattnet.

De två första kvarteren, Skutan och Eken, som ligger på en nordvästra delen av Norrberget kommer att få en varierad bebyggelse med allt från välplanerade ettor till fyror, stadsradhus med egen täppa och taklägenheter med milsvid utsikt.

Tyck om Norrberget

Berätta för oss hur du skulle vilja ha det; stort och luftigt eller mindre och kvadratsmart? Öppen planlösning eller kanske ett kök som man kan stänga om? Bostadsrätt eller äganderätt… Var med och tyck till!

Mejla tyckomnorrberget@besqab.se


Tack för att du tar dig tid att tycka till om Norrberget! Vi läser och tar med oss dina förslag och idéer i vårt fortsatta planeringsarbete. 

Hållbart boende

Redan innan vi sätter oss vid ritbordet inför ett nytt projekt börjar vi planera och skapa förutsättningar för att de boende ska kunna leva hållbart. Vi tänker på att optimera byggnaderna efter väderstreck, att det ska finnas gott om plats för cyklar och att det ska vara lätt att sopsortera. Är det nära kollektivtrafik, går det att skapa naturliga mötesplatser och kanske ytor att skapa en egen köksträdgård på? Vår målsättning är att det ska vara enkelt att bo hållbart i våra bostäder.

Självklart bygger vi med robusta material och säkra tekniska lösningar. Kök och badrum har lång livslängd och vitvarorna är miljöklassade med låg energiåtgång. Allt detta ger hållbara lösningar som samtidigt skapar goda förutsättningar för en långsiktigt god ekonomi.

Hållbarhet, signerat Besqab

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för Norrberget får automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projekt via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Robert Porander, Svensk Fastighetsförmedling
Helge Winberg, Svensk Fastighetsförmedling

Visning

För visning kontakta mäklaren.

Restider

I närheten