Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter och radhus
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 250 om 1 - 6 rok
Inflyttning Etappvis med start 2023
Status Pågående

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet

Vad händer i projektet just nu?

Här kan du följa projektet steg för steg

Med fri utsikt över fjärden

Norrberget är en central plats för generationer av Vaxholmsbor. Skolan som fanns här invigdes 1953 och många är de som låtit den storslagna utsikten genom glasväggen stjäla uppmärksamheten under aulaskrivningarna. Idag har alla elever och lärare lämnat Norrberget, men utsikten och det fantastiska läget finns kvar. Klicka på bilden för en 360-visning över området.

Lite mer om planerna för Norrberget

När vi nu planerar bebyggelsen i den nya stadsdelen Norrberget utgår vi från det kvaliteter som finns i Vaxholm. Det innebär att husen kommer att få träfasader och bebyggelsen i hela området kommer att vara låg, max tre våningar plus takvåning. Även färgsättningen kommer att följa Vaxholms befintliga och präglas av naturliga kulörer från guldockra till oxidgrönt.

Gatorna har stor betydelse för stadsbilden. Norrberget kommer att ha intima gaturum och generöst med planteringar och träd. Gårdarna kommer att likna trädgårdar där gamla trädgårdväxter blandas med moderna sorter. Här och där kommer det att finnas bänkar och mötesplatser som bjuder på utblickar mot vattnet.

De två första färdigställda kvarteren, Skutan och Eken, som ligger på en nordvästra delen av Norrberget har en varierad bebyggelse med allt från välplanerade ettor till fyror, stadsradhus med egen täppa och taklägenheter med milsvid utsikt.

Eken

Pågående försäljning
Läs mer

Skutan

Pågående försäljning
Läs mer

Eken Plus

Pågående försäljning
Läs mer

Trygghetspaketet - gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Läs mer

Berghällen

Kommande försäljning
Läs mer

Utsikten

Kommande försäljning
Läs mer

Hållbart boende

Redan innan vi sätter oss vid ritbordet inför ett nytt projekt börjar vi planera och skapa förutsättningar för att de boende ska kunna leva hållbart. Vi tänker på att optimera byggnaderna efter väderstreck, att det ska finnas gott om plats för cyklar och att det ska vara lätt att sopsortera. Är det nära kollektivtrafik, går det att skapa naturliga mötesplatser och kanske ytor att skapa en egen köksträdgård på? Vår målsättning är att det ska vara enkelt att bo hållbart i våra bostäder.

Självklart bygger vi med robusta material och säkra tekniska lösningar. Kök och badrum har lång livslängd och vitvarorna är miljöklassade med låg energiåtgång. Allt detta ger hållbara lösningar som samtidigt skapar goda förutsättningar för en långsiktigt god ekonomi.

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Läs mer

Vissa interiörer och exteriörer är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Se till att du har den senaste uppdaterade versionen av Chrome när du gör din intresseanmälan, alternativt välj en annan webbläsare.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Ida Sundell, BESQAB

Visning

Välkommen på visning! Boka gärna en tid med vår mäklare på plats.

Restider

I närheten