Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 om 1 - 6 rok
Arkitekt Ettelva Arkitekter
Status Planerat

Trygghetspaketet – gör ditt bostadsköp tryggt och säkert

Besqab har funnits i 30 år och vi har samlat lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. Att köpa ett nytt hem är för många den största affären man gör i livet - och den härligaste. Därför har vi ett trygghetspaket som gör ditt bostadsköp tryggt och säkert.
Trygghetspaketet
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Vi är så glada och stolta!

Varje år gör det oberoende analysföretaget Prognoscentret en stor undersökning. I den mäts vilken bostadsutvecklare som är bäst när kunderna får välja. I år har vi fått ta emot utmärkelsen ”Nöjdast kunder 2022”!
Läs mer

Hållbart nu och i framtiden

Våra bostadsmiljöer planeras för att främja en hälsosam och hållbar livsstil, för dagens och för morgondagens människor.
Hållbara bostäder

Våra inredningskoncept

I Berghällen finns två färdiga inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå i noggrant valda material och smakfulla kulörer, och som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.
Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Arkitekternas ord

Berghällen ligger mitt på Norrberget och är utformat som ett litet stadskvarter med ett lägre gårdshus mot söder. Vi har strävat efter ett skapa ett kvarter som hämtar inspiration från bebyggelsen man hittar i de äldre delarna av Vaxholm, med småskalighet, variation och gröna trädgårdar.

Huvudbyggnadernas volymer är varierade med några lite högre delar och några lägre. Husen har inredda takvåningar med smala takkupor och takfönster.

Gårdshuset är en liten radhuslänga med tre radhus. Radhusen har sina entréer från gården via en liten privat trädgård och en upphöjd uteplats mot gatan.

Byggnadernas träfasader varieras med stående slät panel och partier med näbbspånspanel som ger fasaden struktur. Färgsättningen baseras på traditionella slamfärger i rött, ockragult och grått och har valts för att accentuera både fasadstrukturerna och småskaligheten.

Den gröna gården är liten och intim. På gården finns både gemensamma gröna uteplatser och marklägenheternas små privata trädgårdar. Entréerna är genomgående och man kan nå alla trapphus både från gatan och från gården.

Nästan alla bostäder i Berghällen har fönster åt minst två håll. De är generösa och flexibla, ofta finns möjlighet att dela av ett extra sovrum från vardagsrummet eller att slå ihop ett sovrum med vardagsrummet för extra stora sällskapsytor. Det finns bostäder för olika stora hushåll, från en person till stora familjelägenheter.

Bostäderna är öppna och ljusa och planlösningarna är ofta gjorda med kök, matplats och vardagsrum i ett sammanhang. Många lägenheter har både en generös balkong mot söder eller väster och en fransk balkong mot gatan, där en del lägenheter får sjöglimt mot Vaxholmsfjärden.


ETTELVA Arkitekter
Från vänster på bilden: Hilda Carlsson, Birgitta Wadman (nedan i vitt), Linda Saarnak (ovan i svart), Katrin Muschter

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse får du en plats i kön för att välja en bostad. Du godkänner också att ta emot information om projektet via e-post.

Du behöver godkänna behandling av personuppgifter. Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer. Du kommer snart att få en bekräftelse via e-post – håll utkik i inkorgen!

Michelle Thöming, Mäklarhuset i Vaxholm
Wictoria Nilsson, Mäklarhuset

Restider

I närheten