VAXHOLM

Norrberget Berghällen

Projektbeskrivning

Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Status Planerat

Att köpa nyproduktion

Att köpa en ny bostad är en härlig känsla. Det är ett stort beslut och förmodligen en av de större affärerna du kommer att göra i ditt liv. Samtidigt är det en rolig och spännande resa som vi följer med dig på, hela vägen. Att få vara delaktig i skapandet av ditt nya hem är ett av de största förtroenden vi kan få.
Att köpa nyproduktion
Planering 1
Säljstart 2
Byggstart 3
Inredningsval 4
Inflyttning 5

Våra inredningskoncept

I Berghällen finns två färdiga inredningslinjer - Solid och Säsong. Det är två linjer med hög designnivå, i noggrant valda material och smakfulla kulörer som ingår i köpet av din bostad. Det enda du behöver göra är att fundera på vilken du trivs bäst i. Och på om du kanske vill addera något extra som pricken över i.
Solid och Säsong – klassiskt och modernt

Arkitekternas ord

Berghällen ligger mitt på Norrberget och är utformat som ett litet stadskvarter med ett lägre gårdshus mot söder. Vi har strävat efter ett skapa ett kvarter som hämtar inspiration från bebyggelsen man hittar i de äldre delarna av Vaxholm, med småskalighet, variation och gröna trädgårdar.

Huvudbyggnadernas volymer är varierade med några lite högre delar och några lägre. Husen har inredda takvåningar med smala takkupor och takfönster.

Gårdshuset är en liten radhuslänga med tre radhus. Radhusen har sina entréer från gården via en liten privat trädgård och en upphöjd uteplats mot gatan.

Byggnadernas träfasader varieras med stående slät panel och partier med näbbspånspanel som ger fasaden struktur. Färgsättningen baseras på traditionella slamfärger i rött, ockragult och grått och har valts för att accentuera både fasadstrukturerna och småskaligheten.

Den gröna gården är liten och intim. På gården finns både gemensamma gröna uteplatser och marklägenheternas små privata trädgårdar. Entréerna är genomgående och man kan nå alla trapphus både från gatan och från gården.

Nästan alla bostäder i Berghällen har fönster åt minst två håll. De är generösa och flexibla, ofta finns möjlighet att dela av ett extra sovrum från vardagsrummet eller att slå ihop ett sovrum med vardagsrummet för extra stora sällskapsytor. Det finns bostäder för olika stora hushåll, från en person till stora familjelägenheter.

Bostäderna är öppna och ljusa och planlösningarna är ofta gjorda med kök, matplats och vardagsrum i ett sammanhang. Många lägenheter har både en generös balkong mot söder eller väster och en fransk balkong mot gatan, där en del lägenheter får sjöglimt mot Vaxholmsfjärden.


ETTELVA Arkitekter
Från vänster på bilden: Hilda Carlsson, Birgitta Wadman (nedan i vitt), Linda Saarnak (ovan i svart), Katrin Muschter

Anmäl intresse

Genom att anmäla ditt intresse för projektet får du automatiskt en plats i kön för att välja bostad. Att stå i kö hos oss är kostnadsfritt. Du godkänner också att ta emot information och marknadsföring om projektet via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev.

Information om Besqabs integritetspolicy

Tack för din intresseanmälan!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer.
Du kommer snart att få en bekräftelse till den angivna e-postadressen - håll utkik i inkorgen!

Amanda Hedesand, Besqab

Restider

I närheten